ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ - ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΤΡΟΦΙΑ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Ε - Φωτογραφίες

ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΤΡΟΦΙΑ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟΥ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΩΝ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Διεύθυνση - ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ Διεύθυνση: ΜΑΡΓΑΡΙΤΙ Τ.Κ. - ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ Τ.Κ.: 46030
Περιοχή - ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ Περιοχή: Ηγουμενίτσα Κατηγορία - ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ Κατηγορία: ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ
Τηλέφωνο - ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ Τηλέφωνο: 2665094526 Fax - ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ Fax: -
Κινητό - ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ Κινητό: 6946747553, 6932394853 E-mail - ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ E-mail: info@salviokal-helix.gr
Υπεύθυνος - ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ Υπεύθυνος: ΦΑΡΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ Ιστοσελίδα:
Σαλιγκαροτροφία, παραγωγή, εμπορία, τεχνική υποστήριξη, εξοπλισμός, Ηγουμενίτσα. Τα τελευταία χρόνια η κατανάλωση σαλιγκαριών αυξήθηκε σταδιακά σε όλη την Ευρώπη και κυρίως στις χώρες όπως η Ιταλία και η Γαλλία που έχουν μεγαλύτερη παράδοση και ενασχόληση με το σαλιγκάρι και την εκτροφή του. Παράγοντες όπως η σταδιακή αύξηση της μόλυνσης, η εντατική γεωργική καλλιέργεια, και η χρήση αζωτούχων λιπασμάτων κατέστρεψαν το περιβάλλον και κατέστησαν δύσκολη την ελεύθερη αναπαραγωγή των σα...
Επισκέπτες: 11945

ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΤΡΟΦΙΑ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟΥ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΩΝ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΤΡΟΦΙΑ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟΥ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΩΝ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Σαλιγκαροτροφία, παραγωγή, εμπορία, τεχνική υποστήριξη, εξοπλισμός, Ηγουμενίτσα.

Τα τελευταία χρόνια η κατανάλωση σαλιγκαριών αυξήθηκε σταδιακά σε όλη την Ευρώπη και κυρίως στις χώρες όπως η Ιταλία και η Γαλλία που έχουν μεγαλύτερη παράδοση και ενασχόληση με το σαλιγκάρι και την εκτροφή του.

Παράγοντες όπως η σταδιακή αύξηση της μόλυνσης, η εντατική γεωργική καλλιέργεια, και η χρήση αζωτούχων λιπασμάτων κατέστρεψαν το περιβάλλον και κατέστησαν δύσκολη την ελεύθερη αναπαραγωγή των σαλιγκαριών.

Στην χώρα μας η σαλιγκαροτροφία κερδίζει διαρκώς έδαφος σε σχέση με άλλες καλλιέργειες
και αναπτύσετε με γοργούς ρυθμούς δίνοντας μία δίοδο σε πολλούς να ασχοληθούν και να πετύχουν καλά κέρδη.Αυτό επιτυγχάνετε διότι η σαλιγκαροτροφία σήμερα, έπειτα από πάρα πολλά χρόνια ερευνών και πειραμάτων έφτασε στο σημείο να είναι μια οργανωμένη, ασφαλής και ελεγχόμενη δραστηριότητα που αναπτύσσετε συνεχώς και διαδίδετε παγκοσμίως.

Η Σαλ.βιο.καλ Ο.Ε είναι μια εταιρεία με έδρα το Μαργαρίτι - θεσπρωτίας και ασχολείται με την δημιουργία ανοικτών εκτροφείων σαλιγκαριών ολοκληρωμένου βιολογικού κύκλου, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία του Διεθνές Ιστιτούτου σαλιγκαροτροφίας που είναι φρούτο σαραντάχρονης ενασχόλησης, έρευνας και μελέτης.

Σκοπός της Εταιρείας είναι εiναι η ανάπτυξη και ολοκληρωμένη υποστήριξη της καλλιέργειας σαλιγκαριών

Παρέχουμε Τεχνογνωσία - σχεδιασμό εκτροφείου - τεχνική υποστήριξη
προμηθεια κατάλληλου εξοπλισμού και πιστοποιημένων σαλιγκαριών

Υπογράφουμε συμβόλαιου για την αγορά του τελίκου προιόντος με τιμές που γίνοντε ήδη γνωστες από τον Ιανουάριο.


GIOVANNI AVAGNINA
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΤΡΟΦΙΑΣ

Το 1973 ο Δρ. Giovanni Avagnina ιδρύει το Κέντρο Σαλιγκαροτροφίας στο Κεράσκο, το οποίο ύστερα από μερικά χρόνια παίρνει την ονομασία : .Εκείνη την περίοδο, ξεκινούν τα πρώτα ανοιχτά εκτροφεία Ολοκληρωμένου βιολογικού κύκλου, των οποίων υπήρξε ήδη από την αρχή, ένθερμος υποστηρικτής.

Το 1978, ιδρύει τον Εθνικό Συναιτερισμό Εκτροφέων, που αναγνωρίστηκε αμέσως από το Α.Ι.Α (Υπουργείο Περιβάλλοντος) ως επίσημη οργάνωση της Σαλιγκαροτροφίας και κατεχει την θέση του προέδρου. Επιπλέον, είναι διαχειριστής και υπεύθυνος πολλών ιταλικών επιχειρήσεων εκτροφής, μεταποίησης και εμπορευματοποίησης σαλιγκαριών και δραστηριοποιείται ως σύμβουλος τεχνικής υποστήριξης σε δημόσιους φορείς και ιδιωτικές εταιρείες στην Ιταλία και το εξωτερικό.

Ο ίδιος διευθύνει την εφημερίδα “Giornale di elicicoltura” καθώς επίσης συνεργάζεται και με άλλα έντυπα, αφιερωμένα στον τομέα της σαλιγκαροτροφίας. Ο Δρ. Avagnina, έχει διετελέσει για πολλά χρόνια δήμαρχος της πόλης του Κεράσκο, που θεωρείται η Ιταλική “πρωτεύουσα της σαλιγκαροτροφίας”.Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ιταλία, του απένειμε προσφάτως την τιμή του “Ταξιάρχη”, ως άξιος τιμών στον συγκεκτιμένο τομέα.